Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Φωτια Πατρα - Vyqq654o7je28m - Μάχη με τις φλόγες δίνουν δύο εναέρια μέσα, καθώς το σημείο είναι δύσβατο, οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι και έκλεισε η.

Φωτια Πατρα - Vyqq654o7je28m - Μάχη με τις φλόγες δίνουν δύο εναέρια μέσα, καθώς το σημείο είναι δύσβατο, οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι και έκλεισε η.. Μάχη με τις φλόγες δίνουν δύο εναέρια μέσα, καθώς το σημείο είναι δύσβατο, οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι και έκλεισε η. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και. Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Φωτια στην πατρα ελλαδα φωτιές στην αχαΐα: Σπεύδουν αυτή την ώρα οι δυνάμεις τις πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η φωτιά στην πάτρα βρίσκεται σε εξέλιξη με την κατάσταση στις περιοχές σούλι, ελεκίστρα και εγλυκάδα να είναι δύσκολη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες. Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή της ελεκίστρας και του σουλίου και απειλεί κατοικίες. Μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε στην ελεκίστρα πατρών. Φωτια στην πατρα ελλαδα φωτιές στην αχαΐα: Μάχη με τις φλόγες δίνουν δύο εναέρια μέσα, καθώς το σημείο είναι δύσβατο, οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι και έκλεισε η.

Bokcfjhuubtptm
Bokcfjhuubtptm from www.pronews.gr
Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή της ελεκίστρας και του σουλίου και απειλεί κατοικίες. Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιμετρική πατρών, στον λόφο προφήτης ηλίας πάνω από το δεύτερο τούνελ, στο ύψος των συχαινών. Εκκενώνεται με εντολή της πυροσβεστικής η κοινότητα σουλίου newsroom τετάρτη, 28 ιουλίου 2021 15:58 Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιμετρική της πάτρας στο ύψος των μποζαϊτίκων κοντά στο εκκλησάκι του προφήτη ηλία. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας έθεσε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας υγειονομικές δομές και εκαβ στην πάτρα.

Εκκενώνεται με εντολή της πυροσβεστικής η κοινότητα σουλίου newsroom τετάρτη, 28 ιουλίου 2021 15:58

Μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε στην ελεκίστρα πατρών. Δραματικές στιγμές με τις καμπάνες να χτυπούν και σπίτια να έχουν ήδη παραδοθεί στις φλόγες. Στις φλόγες, έχει παραδοθεί κατοικία στην καρυά. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα του σαββάτου (12/6) σε δασική έκταση στην περιοχή μοιραΐκια αχαΐας. Φωτια στην πατρα ελλαδα φωτιές στην αχαΐα: Εκκενώνεται με εντολή της πυροσβεστικής η κοινότητα σουλίου newsroom τετάρτη, 28 ιουλίου 2021 15:58 Δόθηκε εντολή εκκένωσης του σουλιού, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα σπίτι παραδόθηκε στις φλόγες. Νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα στην πάτρα, περίπου στη 13:00, σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην περιμετρική είσοδο της πάτρας. Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή της ελεκίστρας και του σουλίου και απειλεί κατοικίες. Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας έθεσε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας υγειονομικές δομές και εκαβ στην πάτρα. Φωτιά στον προφήτη ηλία, σε ετοιμότητα και το νοσοκομείο πριν από 43 λεπτά.

Σε μέγιστη ετοιμότητα οι υγειονομικές δομές και το εκαβ με εντολή κικίλια Νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα στην πάτρα, περίπου στη 13:00, σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην περιμετρική είσοδο της πάτρας. Εκκενώνεται με εντολή της πυροσβεστικής η κοινότητα σουλίου newsroom τετάρτη, 28 ιουλίου 2021 15:58 Δραματικές στιγμές με τις καμπάνες να χτυπούν και σπίτια να έχουν ήδη παραδοθεί στις φλόγες. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην πάτρα.

Bhabx 5ecaxodm
Bhabx 5ecaxodm from soknews.gr
Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή της ελεκίστρας και του σουλίου και απειλεί κατοικίες. Εκκενώνεται με εντολή της πυροσβεστικής η κοινότητα σουλίου newsroom τετάρτη, 28 ιουλίου 2021 15:58 Ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας έθεσε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας υγειονομικές δομές και εκαβ στην πάτρα. Σε μέγιστη ετοιμότητα οι υγειονομικές δομές και το εκαβ με εντολή κικίλια Μάχη με τις φλόγες δίνουν δύο εναέρια μέσα, καθώς το σημείο είναι δύσβατο, οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι και έκλεισε η. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην πάτρα. Στις φλόγες, έχει παραδοθεί κατοικία στην καρυά. Φωτια στην πατρα ελλαδα φωτιές στην αχαΐα:

Στις φλόγες, έχει παραδοθεί κατοικία στην καρυά.

Δραματικές στιγμές με τις καμπάνες να χτυπούν και σπίτια να έχουν ήδη παραδοθεί στις φλόγες. Εκκενώνεται με εντολή της πυροσβεστικής η κοινότητα σουλίου newsroom τετάρτη, 28 ιουλίου 2021 15:58 Η φωτιά πέρασε από την περιμετρική και η μομα περικυκλώθηκε από την πύρινη λαίλαπα, με το gnomip.gr να μεταδίδει πως ένας. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Μάχη με τις φλόγες δίνουν δύο εναέρια μέσα, καθώς το σημείο είναι δύσβατο, οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι και έκλεισε η. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Στις φλόγες, έχει παραδοθεί κατοικία στην καρυά. Σπεύδουν αυτή την ώρα οι δυνάμεις τις πυροσβεστικής υπηρεσίας. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην πάτρα. Φωτιά στον προφήτη ηλία, σε ετοιμότητα και το νοσοκομείο πριν από 43 λεπτά. Σε μέγιστη ετοιμότητα οι υγειονομικές δομές και το εκαβ με εντολή κικίλια Μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε στην ελεκίστρα πατρών. Νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα στην πάτρα, περίπου στη 13:00, σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην περιμετρική είσοδο της πάτρας.

Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Εκκενώνεται με εντολή της πυροσβεστικής η κοινότητα σουλίου newsroom τετάρτη, 28 ιουλίου 2021 15:58 Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιμετρική πατρών, στον λόφο προφήτης ηλίας πάνω από το δεύτερο τούνελ, στο ύψος των συχαινών. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Σε μέγιστη ετοιμότητα οι υγειονομικές δομές και το εκαβ με εντολή κικίλια

Patra Megalh Fwtia Sta Syxaina Olonyxtia Maxh Twn Pyrosbestwn Fwto Kai Binteo
Patra Megalh Fwtia Sta Syxaina Olonyxtia Maxh Twn Pyrosbestwn Fwto Kai Binteo from newmedia.thebest.gr
Φωτια πατρα πυροσβεστικη σχετικά άρθρα. Φωτιά στον προφήτη ηλία, σε ετοιμότητα και το νοσοκομείο πριν από 43 λεπτά. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην πάτρα. Δραματικές στιγμές με τις καμπάνες να χτυπούν και σπίτια να έχουν ήδη παραδοθεί στις φλόγες. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιμετρική πατρών, στον λόφο προφήτης ηλίας πάνω από το δεύτερο τούνελ, στο ύψος των συχαινών. Δόθηκε εντολή εκκένωσης του σουλιού, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα σπίτι παραδόθηκε στις φλόγες. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας.

Δόθηκε εντολή εκκένωσης του σουλιού, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα σπίτι παραδόθηκε στις φλόγες.

Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Φωτια πατρα πυροσβεστικη σχετικά άρθρα. Η φωτιά στην πάτρα βρίσκεται σε εξέλιξη με την κατάσταση στις περιοχές σούλι, ελεκίστρα και εγλυκάδα να είναι δύσκολη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες. Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή της ελεκίστρας και του σουλίου και απειλεί κατοικίες. Στις φλόγες, έχει παραδοθεί κατοικία στην καρυά. Δραματικές στιγμές με τις καμπάνες να χτυπούν και σπίτια να έχουν ήδη παραδοθεί στις φλόγες. Ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας έθεσε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας υγειονομικές δομές και εκαβ στην πάτρα. Μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε στην ελεκίστρα πατρών. Μάχη με τις φλόγες δίνουν δύο εναέρια μέσα, καθώς το σημείο είναι δύσβατο, οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι και έκλεισε η. Φωτια στην πατρα ελλαδα φωτιές στην αχαΐα: Εκκενώνεται με εντολή της πυροσβεστικής η κοινότητα σουλίου newsroom τετάρτη, 28 ιουλίου 2021 15:58 Η φωτιά πέρασε από την περιμετρική και η μομα περικυκλώθηκε από την πύρινη λαίλαπα, με το gnomip.gr να μεταδίδει πως ένας. Δόθηκε εντολή εκκένωσης του σουλιού, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα σπίτι παραδόθηκε στις φλόγες.